Fotoregler

I samband med Junis Umeå's aktiviteter så tas det mycket bilder och genom vår policy så utgår vi från principen att alla får vara med på foto om ingen har sagt något annat och genom att du skickar ditt barn till Junis så godkänner du denna policy.

Detta innebär att om du inte har sagt något annat så kommer vi att ta foton där möjligheten att ditt barn finns med där fotona sedan hamnar på sociala medier.

Om du inte vill att ditt barn ska vara med på bild när foton ska tas under våra aktiviteter så uppmuntrar vi dig som förälder att du säger detta när du kontaktar ordföranden eller verksamhetsledaren.

Alternativt kan du när du ser en ledare ta bilder bara påkalla dennes uppmärksamhet och snällt, men bestämt säga till att ditt barn inte ska vara med

Skulle det ändå hända att den som fotar inte har uppfattat din önskan så ber vi om ursäkt för det. Kolla in på våra sociala medier lite nu och då, finns det ändå en bild med på ditt barn så tar vi bort den snarast möjligt när du har meddelat oss om detta.

Vi lägger upp alla bilder på Instagram under hashtaggen #junisumea så kolla in den om du vill se våra bilder.