Ledarpepp på Navet

Alla ledare och volontärer med eventuella barn får kostnadsfritt gå på Navet och bada varje Söndag kl 13:00.
Detta för att peppa och inspirera ledarna och volontärerna, en extra sporre att vara med och hjälpa till.

Förutsättningarna är följande:

Du ska vara AKTIV ledare eller volontär, det vill säga att du är med några gånger per månad iallafall och hjälper till på och kring aktiviteterna just nu. Personer som hjälpt till tidigare eller kanske kommer hjälpa till i framtiden räknas alltså inte som aktiv.

Du väljer själv om du vill ta med dina barn eller om du vill vara barnfri och komma och bada utan barn. Vi betalar även ledarbarnens inträde.

Då vi kommer ta pengar från en pott som vi fått för simskola så vill vi att alla barn och vuxna som inte kan simma tränar på detta aktivt en stund varje söndag, så tar vi det som extra simträning.

Ledare som vill får gärna ta med något extra barn som man tror kan behöva träna lite extra eller bara komma iväg och bada. Men max 3 ej simkunniga barn per vuxen enligt simhallens regler.

Men viktigt om barn följer med så måste alla barn kliva upp kl 15:30 när Junis simskola börjar så inte simskolebarnen blir störda av lekande Junis-kompisar.

Om någon förälder som inte är ledare eller volontär vill följa med på söndagarna så får de betala inträdet själv, vi betalar alltså bara till ledare, volontärer, deras barn och ev något extra barn som ledarna tar med.

Vi planerar också att en söndag i månaden kl 12 innan badet så bjuder vi alla ledare och volontärer på lunch, tex på Ronyas pizzabuffe eller liknande.

Om helt plötsligt många föräldrar börjar höra av sig och vill bli volontärer eller ledare för att få komma och bada så måste vi vara väldigt tydliga med vad som gäller för att bli ledare och volontärer.
Det ska vara vettiga vuxna som är villiga att lägga tid på att hjälpa till, och som förstår Junis Umeås upplägg och vill dra åt samma håll för barnens bästa.

Vi vill inte ha in folk som bara vill följa med och bada gratis en dag i veckan :P 

Om ni får frågan från andra föräldrar så kan ni alltid hänvisa dom till mig, så kan jag förklara upplägget och kolla om dom kan vara ”ett ledarämne”

Viktigt att vi ses just kl 13:00 i Foajen så vi kan ta nävaro och dela ut biljetter till badet, annars måste ni höra av er till Hamzi eller Jenny  i tid.