Barnkalas eller boka lyan till andra saker

Visste du att Junislyan är ER lokal? 

All tid som vi inte har någon aktivitet i lokalen så kan du droppa in och bara hänga på lokalen, vila när du går på stan, göra en kopp kaffe, surra med andra medlemmar etc. Vi vill gärna att så många medlemmar som möjligt ska använda lokalen när den står tom, så det är bara att droppa in när det inte är någon aktivitet (Kolla hemsidan)

Men ibland kanske en vill boka lokalen och ha en mer privat tillställning som barnkalas i liknande.

Då går det alldeles utmärkt att låna Junislyan till att anordna barnkalas eller andra aktiviteter för era barn.  

För att ha lokalen till kalas krävs det att minst 3 junismedlemmar deltar i aktiviteten (inklusive era egna barn) Meddela Hamzi efter aktiviteten vilka barn och vuxna från Junis som var med, så kan vi lägga in det i vår statistik över föreningsverksamhet.


Du bokar lokalen genom Jenny, meddela dag och tid etc. Du får låna en tagg genom Jenny. Tänk bara på att hålla koll på ytterdörren så inga obehöriga kommer in. 

Och framför allt, ställa i ordning allting så möbler och leksaker hamnar på rätt ställe och städa efteråt enligt konstens alla regler.

Det finns discoutrustning och discolampor monterade i lokalen. Säg till Jenny eller någon annan ledare om ni behöver hjälp med detta.

Det är bara lokalen längst upp som är vår egen lokal och bara den som ni kan använda till egna kalas och andra barnaktiviteter.
Det är självklart kostnadsfritt att använda Junis lokal.

Lokalen en trappa ner, Sveasalen, kan inte bokas genom Junis, utan ni måste själva kontakta ordenshuset om ni vill vara där och boka den på egen hand.

Frågor besvaras av Jenny