SOMMARLOV MED JUNIS UMEÅ

Under sommarlovet har vi roliga aktiviteter för barnen nästan varje dag, men vi har ingen långsiktig planering i kalendern.

Vi planerar istället aktiviteterna från dag till dag utifrån vädret.

Du kommer därför inte att hitta så många aktiviteter framöver i månadskalendern under sommaren. (Resten av året kan du alltid hitta planerade kommande aktiviteter där om du vill ha framförhållning)

Så under sommaren så planerar vi som sagt en eller två dagar frammåt och sedan skickar vi ut den informationen via SMS.

Det som är bestämt för sommaren är:

Varje måndag om det är bra väder är vi utomhus på Ålidhem och leker.

Varje torsdag om det är bra väder är vi utomhus på Ersboda och leker.

Under Juni och Augusti kommer vi att vara väldigt mycket på Ume Lagun när det är bra väder. OBS läs nedan.

Vi kommer också vara mycket på lekparker och grilla och äta glass, framförallt lekparkerna på Tomtebo och Hedlunda.

Vi kommer också bada på Kärleksviken och Bölesholmarna.

Vi kommer att ha övernattningar i vårt militärtält som vi kommer att sätta upp på campingen på Nydala.

När det är dåligt väder kommer vi att ha filmkvällar på Junislyan samt nån gång leka på Hopp och Skoj och då är det självklart gratis inträde för våra medlemmar.

Detta samt många andra aktiviteter som vi varierar med kommer fylla nästan varje dag, hela sommarelovet, med Junis Umeå.

För att inte missa aktiviteter, kontakta verksamhetsansvarig Jörgen Törngren genom att skicka SMS till honom på 070-3273127 och be att bli inlagd i Junis SMS-Lista.

OBS OM UME-LAGUN

 

När vi går på Ume-Lagin så betalar vi inträdet för alla BARN och vi betalar också inträdet för alla VUXNA som BADVAKTAR. Det betyder att den vuxna har på sig godkända BADKLÄDER (badbyxor, bikini, baddräkt, burkini eller andra kläder i godkända material, INTE bomull) och har uppsikt och koll på sina barn i vattnet. De vuxna som inte har badkläder eller sitter på gräset och solar får betala inträdet själva. Detta är en säkerhetsfråga. Barn under 12 år MÅSTE ha med en vuxen med badkläder. Barn födda 2006 och äldre får komma själv utan vuxen om dom klarat simprovet.

Vi ses i sommar.