Regler på Junis Umeå.

Vi har inte många regler på Junis. Junis ska vara roligt och fritt utan massa krav och regler. Vi försöker istället att följa en tydlig värdegrund om alla människor lika värde, solidaritet och liknande, istället för massa regler på ett papper.

Dock har vi ett par regler och policys som ALLA medlemmar genom sitt medlemskap måste accpetera och följa och som ni som förälder godkänner och accpeterar genom att skicka era barn till aktiviteterna. Kan ni inte acceptera dessa så kan inte barnen vara med på Junis. Rätt enkelt =) 

Det ena är en nolltollerans mot kränkande beteende. Vi vill att Junis ska vara en trevlig, rolig mötesplats för alla barn och därför skickar vi hem barn från aktiviteten, direkt, om en ledare tycker att barnet har missköt sig och betett sig respektlöst. Alla ledare har rätt att göra detta och det ska inte ifrågasättas.

Sen har vi en foto-policy. Om ni inte har sagt något annat, så utgår vi från att barnet får vara med på bild och läggas upp på sociala medier. Vill du inte detta så måste du meddela detta tydligt till oss.

På Badet har vi ytterligare några regler, men dom har inte vi bestämt, utan det är ett krav från badet för att vi ska få komma. Främst att barn under 12 år måste ha med en förälder med badkläder på i vattnet. Men även några andra regler för badet.

Klicka vidare för att läsa mer ingående.:

Nolltollerans mot kränkningar

Våra Fotoregler

Regler när vi badar